Be om tilbud

Lancer nå fra 266 900,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Gjør dine valg og se prisen. Be om et tilbud skreddersydd for deg.

Lancer

Fri kjøreglede!

Be om prøvekjøring

Et imponerende blikkfang

Dette er Mitsubishi Lancer - en Sports Sedan med et utseende som bare overgås av de fantastiske kjøreegenskapene. Med rallygener fra toppnivå, er Mitsubishi Lancer designet for å trives overalt. Derfor har vi gjort den utrolig komfortabel og romslig, og lagt vekt på et høyt nivå av standardutstyr. Resultatet er en bil som blir som en partner for deg - hver dag - overalt.

Designet for akkurat deg

I Mitsubishi Lancer trenger du ikke velge mellom kvalitet og stil. På innsiden av et elegant ytre finner du en romslig kupe med nok av plass til fem voksne. Selv dashbordets utforming gir deg opplevelsen av god plass. Baksetet kan deles 60/40 og gir deg fleksibilitet og all den bagasjeplassen du trenger. Innvendige tekstiler og paneler er omhyggelig valgt for å gi et elegant inntrykk, samtidig som det er lagt vekk på kvalitet som skal vare år ut og år inn.

Beskyttelse og sikkerhet

Mitsubishi sin sikkerhetsfilosofi er å utvikle biler som hjelper deg å unngå problemer og farlige situasjoner, uansett kjøreforhold. Skulle likevel uhellet være ute, skal du og din familie ha den absolutt beste sikkerhet og beskyttelse.

Sportslig

Et blikk på Lancer forteller alt. Her er en Sedan som vil skille seg ut fra mengden og gi de riktige signalene om sin eier. Den er så sportslig og dynamisk at den ser ut til å være i bevegelse selv når den står parkert. I tillegg har bilen en innvendig eleganse, kvalitet og komfort som sammen med Mitsubishis pålitelighet gjør det helt klart at Lancer leverer det den utstråler, og det du forventer.

Kjøreegenskaper ligger i vårt DNA

For å stå i stil med det sporty designet kommer Mitsubishi Lancer med en kraftig 1.8 liter DI-D MIVEC dieselmotor med intercooler og turbolader. Motoren yter 85kW/116hk og er svært drivstoffeffektiv. De som foretrekker bensin vil sette pris på vår kjappe 1.6 liter MIVEC motor med et smidig 5-trinns manuelt gir. Alle motorvariantene er naturligvis konkurransedyktige på drivstofføkonomi og utslipp.

Dimensjoner

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer i spesifikasjoner.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer:

  • 16'' lettmetallfelger
  • Automatiske kjørelys
  • Parkeringssensor bak
  • Ryggekamera
  • DAB+
  • Bluetooth® hands-free
  • Bremseassistanse
  • Lærtrukket ratt med audiokontroller
  • Regnsensor
Bilde av Stian Ulleland

Hei, lurer du på noe om Lancer?

Ring meg gjerne direkte på +47 71203713 eller send meg en e-post på stian.ulleland@haukebo-rodseth.no

Stian Ulleland
Selger